Мешканка Дніпропетровська народила десяту дитину. 39-річна Оксана Малик вже має 9 дітей і трьох онук. Пологи, за словами лікарів, пройшли швидко і без проблем.

Зупинятися на досягнутому багатодітна мама не збирається. Малюка назвали Ярославом, мама і немовля почуваються добре.

"Тут, у лікарні Мечникова з'явилися троє останніх діточок Оксани. І вона сказала, що наступного - одинадцятого малюка, якщо Бог дасть, знову прийде до нас народжувати", - розповіла заступник головлікаря з акушерсько-гінекологічної допомоги Ніна Рубан.

Оксана з чоловіком ще до одруження домовилися завести дітей, за її словами, "як зірочок на небі".

"Був період, коли вагітності зривалися, доводилося довго лежати на збереженні. Коли ми це пройшли, то ще більше захотілося багато діточок", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Трьох онучок Оксані подарувала найстарша, 22-річна донька. Після її народження жінка зважилася на другу дитину тільки через 12 років. Народила сина, а потім ще одного, і ще одного - так і вийшла практично футбольна команда.

Читайте також: Татусь заколисує немовля диханням Дарта Вейдера (Відео)

Допомагають виховувати малечу переважно старші діти. Батьки подружжя мешкають окремо, часто приїздити не можуть. Але на труднощі багатодітна мама не скаржиться. Каже, що держава платить гроші на дітей справно. Та й чоловік-водій сім'ю годує.