Сьогодні виповнилося б 46 років українському журналісту Георгію Гонгадзе. Його дружина Мирослава в цей день опублікувала фото з сімейного архіву.

"За життя він щедро дарував свою душу світу. Він заразив багатьох благородством, відвагою і мудрістю, а своєю смертю він таки смерть подолав. Такі як він - один на мільйони, плід українсько-грузинської любові, Герой України. Сьогодні я хочу, щоб ви заглянули в його дитинство і запам'ятали його, як хлопця, який народився з місією змінити хід історії і бажанням зробити цей світ кращим", - написала Мирослава.

Нагадаємо, що Георгій Гонгадзе зник безвісти 17 вересня 2000 року. Міліція 2 листопада 2010 виявила обезголовлене тіло журналіста, але мати не погодились з тим, що це він.

Читайте також: Розслідування: Вбивці Гонгадзе отримали по 150 гривень премії

Два роки тому винного у вбивстві журналіста начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача засудили до довічного ув'язнення. Причиною вбивства журналіста вважають провокативні статті про владу, корупції, МВС.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дві його доньки-близнючки живуть з мамою, відомою журналісткою Мирославою Гонгадзе в США.