Сьогодні у центрі Києва молодики спортивної статури побили громадського діяча та еколога Віталія Черняховського.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала активістка Оксана Костюкевич.

Вона наголосила, що на активіста напали біля столичної прокуратури посеред білого дня. Він йшов давати коментар одному з українських телеканалів.

"На нього скоїли напад двоє молодих людей. Сильно побитий", - зазначила Костюкевич.

Нападники, обігнавши Черняховського ззаду, почавши жорстоко бити його по голові. Їх було двоє.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"18-20 років, спортивної статури, швидше за все спортсмени. Один був одягнений у біле, інший у всьому чорному", - додала вона.

Читайте також: Столичні чиновники в соцмережах: колишні регіонали, "Ферарі" та нічні клуби

Напад, на її думку, може бути пов'язаний з громадською діяльністю Черняховського. Він вже давно займається питаннями незаконних будівництв у Києві та кілька місяців вимагає від столичного очільника Віталія Кличка звільнити з посади директора КП "Житлоінвестбуд-УКБ" В'ячеслава Непопа.

Водночас прес-служба МВС зазначає, що їх про інцидент повідомили свідки цієї події. Проте, на місці правоохоронці не знайшли за вказаною адресою ні потерпілого, ні очевидців або свідків. Друге повідомлення про тяжкі тілесні ушкодження у потерпілого в міліції отримали від медиків.

Вже у лікарні правоохоронці опитали активіста і прийняли від нього заяву.