Петро Порошенко вручив орден "За мужність" звільненому з полону бойовиків кіборгу Олегу Кузьміних. Боець зустрівся зі своєю сім'єю прямо в Адміністрації президента.

"Ми своїх не кидаємо! З великим задоволенням потиснув руку Олегу Кузьміних і вручив йому орден "За мужність", - написав Порошенко в Твітері.

Сьогодні комбат кіборгів прибув до Києва, де зустрівся зі своєю сім'єю і президентом України.

"Ми і далі будемо боротися за життя кожного українського героя і повертати своїх додому. Дякуємо нашому кіборгу Олегу Кузьміних за високий бойовий дух і відвагу", - сказав Петро Порошенко на зустрічі.

Читайте також: Почалася операція зі звільнення командира "кіборгів"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що 20 січня 2015 підполковник Олег Кузьміних, командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади, потрапив у полон. Через два дні в мережі з'явилося відео, зняте російськими ЗМІ, на якому офіцера зі слідами побоїв вивели до місця обстрілу тролейбуса в Донецьку в присутності керівника самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка.