65-річна мешканка Берліна народила четверню на 26-му тижні вагітності. Лікарі змушені були зробити жінці кесарів розтин.

Діти важать 655-960 грамів та мають зріст 30-35 сантиметрів. Троє хлопчиків і дівчинка зараз лежать у інкубаторній камері.

У жінки вже є 13 дітей. Медики вважають, що у всіх чотирьох новонароджених - Нієти, Дріса, Бенса і Фіони - хороші шанси на виживання.

Найменша дочка Аннегрет народилася, коли мамі було 56 років. Востаннє жінка завагітніла за допомогою штучного запліднення. Для цього вона кілька разів їздила за кордон, де дозволено штучне запліднення чужої яйцеклітини. У Німеччині таке донорство забороняє закон.

Читайте також: Бред Пітт і Анджеліна Джолі усиновлять дитину з Сирії

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Найстарша породілля Німеччини до останнього моменту працювала вчителькою англійської та російської мов. Окрім 17 дітей, у неї є вже сім онуків. Діти живуть на заході ФРН.