Вінничанка Вікторія Заверуха перегризла собі вени в київському СІЗО. Про це на сторінці в Facebook написала столична журналістка, правозахисник Ірма Крат.

"Вікторія на знак протесту проти свого затримання перегризла собі вени. Це жах. Але в неї не було вибору, довічне ув'язнення і не на таке може підштовхнути солдата-воїна", - написала Ірма Крат.

Також вона повідомила, що сьогодні суд має обрати вінничанці запобіжний захід.

Читайте по темі: Родичі розповіли, де була Витаминка під час розстрілу міліціонерів

Нагадаємо, вінничанку Вікторію Заверуху підозрюють у вбивстві двох столичних міліціонерів, які раніше були співробітниками спецпідрозділу "Беркут". Інцидент стався в ніч на 4 травня. Міліція повідомляє, що дівчина була близькою подругою трьох підозрюваних у скоєнні злочину. Вона також брала безпосередню участь в організації обстрілу поста ДАІ у Биківні 2 травня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тим часом родичі 18-річної дівчини розповіли, що в момент нападу на КПП у Биківні та стрільби, під час якої загинули двоє міліціонерів, дівчина була у Вінниці. Правоохоронці зайшли в квартиру під виглядом комунальників, а через кілька хвилин з нею обірвався зв'язок.

Родичі також стверджують, що фото з нацистською символікою, якими рясніє сторінка Вікторії в соцмережах - це "тролінг вати".