Суд над колишніми бійцями спецпідрозділу "Беркут" Сергієм Зінченком й Павлом Аброськіним, яких обвинувачують у вбивстві 39 активістів Євромайдану, покажуть у прямому ефірі. Про це заявила виконуюча обов'язків начальника прес-служби Державної судової адміністрації Ольга Какауліна.

Для реалізації цього спеціально обладнають кімнату для преси. Спостерігати за трансляцією можна буде на офіційному судовому порталі. Засідання можуть відвідати усі бажаючі, якщо в залі вистачить місць. Таку процедуру запровадять на розгляді всіх резонансних справ.

Матеріал по темі: В Криму вбили беркутівця, який розганяв Майдан

Нагадаємо, що Сергія Зінченка та Павла Аброськіна підозрюють у вбивстві 39 майданівців, яке відбулося 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській. У вересні 2014 року екс-командир роти "Беркута" Дмитро Садовник, якого також підозрюють у скоєнні такого злочину, втік з-під домашнього арешту, його оголосили у розшук.

23 лютого Генпрокуратура повідомила, що встановила всіх бійців спецпідрозділу "Беркут", які брали участь у розстрілі мирних мітингувальників під час Євромайдану.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще