Міліція шукає винних у нічному вибуху магазину "Roshen" в Києві на Оболоні. Радикальне угрупування "Реванш" написало в соціальних мережах, що це відповідь за "шквал політичних репресій" від "нікому невідомих радикально налаштованих патріотів".

"Боротьба і тотальний опір будуть тривати. Руйнування власності боязких олігархів є лише початком на шляху до консервативної революції ", - написав "Реванш" на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

Активісти стверджують, що до справах щодо псування президентських магазинів долучили покази Віти Заверухи.

"Всі, кого притягували за напади на "Roshen", втекли з-під домашніх арештів. Віту Заверуху силою змусили дати на них якісь свідчення ", - повідомили "Знай" джерела в організації.

Сьогодні вранці до деяких активістів із різних радикальних організацій приходили правоохоронці розпитувати про вибух.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Невідомі підірвали столичний магазин Roshen

Нагадаємо, в Києві в районі метро "Мінська" стався вибух в одному з магазинів компанії Roshen. За словами свідків, магазин атакували з гранатомета. За іншою версією - спрацювала вибухівка, яку розмістили біля кондиціонера.

Офіційних підтверджень цьому немає. Вилучені на місці події предмети направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУ МВС в Києві.