Ввечері 29 травня обурені мешканці Луганська побили сепаратиста, який збив жінку на велосипеді. Терорист в стані алкогольного сп'яніння спричинив жахливе ДТП в районі кварталу Ватутіна.

Очевидці розповідають, що від удару машиною у жінки відлетіла голова. До місця аварії прийшли мешканці сусідніх будинків. Винуватець ДТП представився підполковником Чайкіним і додав, що є керівником однієї з "військових комендатур" міста.

"Вів він себе розкуто. Насилу тримався на ногах. Видно, що був дуже п'яний", - пояснили свідки події.

Місцеві жителі накинулись на терориста і почали бити. Він викликав підмогу – групу бойовиків з автоматами, але вони не заспокоїли обурений натовп. На місце події прибула так звана "народна міліція" сепаратистів, яка розігнала місцевих мешканців.

Матеріал по темі: Мешканці Щастя виступили проти виведення українських військ

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні внаслідок обстрілів 66-річний житель Щастя Луганської області отримав осколкове поранення. Терористи 16 разів обстріляли бойові позиції українських військових на Луганщині.