Президент Петро Порошенко представив нового главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі 30 травня.

Соціальні мережі вибухнули мемами та жартівливими постами на нового губернатора Одеси.

"Відповімо на призначення Саакашвілі губернатором Одеси призначенням Януковича губернатором Воронежа", "Цьому місту потрібен новий герой!", "Тепер вже точно буде не Одєса, а Одеса", - кепкують користувачі.

Читайте також: Порошенко сьогодні представить Саакашвілі як губернатора

"Тепер місто заполонять грузини та "відіжмуть" наш бізнес", - жартома прокоментував призначення для "Знай" мешканець Одеси Дмитро.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Якщо чесно, то одеситам завжди байдуже на різні кадрові призначення, поки не порушені їхні особисті інтереси. Саакашвілі це, чи ще хтось - не важливо. Головне, щоб війни не було в нашому регіоні. Якщо він допоможе цьому, то ми будемо тільки раді", - розповіла "Знай" одеситка Анастасія.

Нагадаємо, під час спільної заяви глава української держави заявив, що одним із головних завдань для нового губернатора стане деолігархізація влади та боротьба з корупцією, а також забезпечення прозорості в роботі митниці та фіскальної служби і захист прав громадян та демократії.

Кандидатуру запропонував Петро Порошенко, а Кабмін вніс подання про призначення Саакашвілі на посаду.