Вчора помер ще один активіст Євромайдану Віктор Орленко. Про це повідомляє прес-служба Євромайдану на своїй сторінці в Facebook. Під час народних протистоянь у центрі Києва він отримав кульове поранення в голову, коли рятував свого пораненого сина.

По закінченні активних подій на Майдані активіста відправили на реабілітацію до Німеччини. Він лежав два місяці в комі. З часом в німецькій лікарні відійшов від важкого поранення і навіть зміг сидіти і говорити. Стан його здоров'я погіршився після повернення додому.

Матеріал по темі: Судді, які перешкоджали Евромайдану, отримали довічні посади

Користувачі соціальних мереж співчувають родині.

"Вічна пам'ять і Царство Небесне. Але почитав статтю про життя його родини після Євромайдану і стало дуже сумно. Тому що про них мало турбуються, особливо держава. Для цих людей треба робити все можливе і неможливе. Це також стосується військових та їхніх сімей, які на передовій захищають Україну і кожного з нас", - пише Heinz Kohl.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на Майдані загинули більше 100 активістів, які увійшли в історію України як герої Небесної сотні.