Трагічна подія трапилася у районному центрі Кременець Тернопільської області. 56-річний чоловік протягом декількох днів поспіль бив 78-річну матір. Згодом вона померла від отриманих травм.

Про це повідомляє управління МВС в Тернопільській області.

Правоохоронці Кременецького райвідділу отримали повідомлення про насильницьку смерть пенсіонерки від медиків. Міліціонери встановили, що син причетний до смерті старенької жінки.

Читайте також: Молоде подружжя побило матір через старий телевізор

Чоловік зловживав спиртним і постійно бив матір. Проте цього разу агресія сина перейшла усі межі. Медики виявили на тілі жінки чисельні тяжкі тілесні ушкодження. Її смерть, за попередніми висновками лікарів, настала через сильні зовнішні та внутрішні кровотечі. Мертве тіло пенсіонерки виявив сусід.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Правоохоронці затримали підозрюваного. Кримінальне провадження розпочали за частиною другою статті Кримінального кодексу "умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть". Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.