У Києві біля будівлі Верховної Ради правоохоронці затримали правопорушників. Вони мали при собі предмети, які були схожі на димові шашки.

Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС України в місті Київ.

Під час масових заходів в урядовому кварталі, за повідомленням прес-служби, невідомі кинули саморобну димову шашку. Правопорушники одразу зникли з місця події. Проте міліції вдалося затримати втікачів за лічені хвилини. У них вилучили з сумки п'ять саморобних димових шашок.

Читайте також: Рада дозволила вводити миротворців в Україну

Співробітники слідчо-оперативної групи та вибухотехнічної служби працюють на місці. Затриманих доправлять до Печерського районного управління столичної міліції. Стосовно них проводять процесуальні дії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що біля центрального входу у Верховну Раду міліція знайшла підозрілу сумку. Фахівці-вибухотехніки перевірили її на наявність вибухових предметів.