У Києві вперше пройде фестиваль Comic Con для любителів популярної культури, косплеєрів, геймерів, анімешників, фанатів коміксів та інших гіків. Старт призначили на 6 червня.

На фестиваль планують запросити цікавих гостей: акторів, художників, письменників, гейм-дизайнерів і всіх, хто пов'язаний зі створенням дивовижних світів та історій. Киянам покажуть кіноновинки, після чого відвідувачі зможуть обговорити їх. Організатори передбачили турніри з відео і настільних ігор, майстер-класи зі створення коміксів і написання історій.

В рамках фестивалю створять спеціальний market place, де представлять профільні магазини сувенірної продукції та іграшок.

Для дітей планують організувати ігровий майданчик та інтерактивні освітні заходи. У разі успіху проекту організатори планують проводити такий фестиваль щорічно.

Читайте по темі: Фільм "Плем'я" переміг на фестивалі глухонімого кіно

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що Comic Con - це фестиваль, який вже більше 40 років збирає поціновувачів популярної культури в Сан-Дієго США. Зараз аналогічні фестивалі щороку проходять по всьому світу: у США, Канаді, Франції, Великобританії, Німеччині, Італії, Польщі, Австралії, Індії, Японії.