4 червня знайшли тіло Сергія Костакова, бійця АТО, який зник більше півроку тому.

Про це повідомив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці Facebook.

"Сьогодні знайшли Сергія Костакова "Маестро". Знайшли мертвим. Точніше, вбитим.Тіло Сергія було закуте в кайдани. При першій же нашій реальній зустрічі він заявив, що хоче їхати на фронт, захищати країну - і поїхав", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: "Спочатку били рядові "беркутівці", а потім начальство"

За його словами, чоловік воював в 72-й бригаді, був чудовим снайпером і розвідником, а за військовим фахом - десантником. Тому написав заяву і попросив перевести його в 80-ту десантну бригаду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Мав "музичний" позивний через вміння грати на скрипці, цьому навчився під вимушеного перебування у Празі у політичній еміграції.

"Коли наказ про його переведення був підписаний, він вийшов з розташування 72-ї бригади і зник. Його шукали більш ніж пів року: друзі і волонтери, навіть оголосили операцію "Врятуймо "Маестро", - розповів нардеп.

Хто його вбив - наразі не відомо. За словами Мосійчука, Сергій мав багато ворогів всередині країни і був свого часу політв'язнем режиму Януковича.