Український боксер, брат мера Києва Володимир Кличко приїхав до Києва, щоб похрестити свою доньку Кайю-Євдокію. Про це повідомляє jetsetter.ua.

Обряд хрещення відбувся в Києво-Печерській Лаврі. Донці Євдокії зараз півроку.

Спортсмен раніше обіцяв похрестити доньку саме в Києві, звідки Володимир Великий хрестив Київську Русь. Велику частину часу подружжя мешкає в США. Володимр Кличко і його дружина, американська актриса Хайден Панаттьері стали батьками 9 грудня 2014.

Матеріал по темі: Володимир Кличко захистив звання чемпіона світу з боксу

На церемонії в церкві були присутні лише родичі та найближчі друзі пари, зокрема брат Володимира, мер Києва Віталій Кличко з дружиною Наталією і дітьми.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що брати Клички під час Днів Європи показали танцювальну зарядку киянам і гостям столиці. Вони підкреслили, що такі вправи вони робили, коли посилено тренувалися перед боями, на яких переважно здобували перемогу над суперниками.