Дружина учасника гурту "Океан Ельзи" Мілош Єліч Наташа вагітна. У пари буде перша дитина. У артиста вже є двоє дітей - десятирічний Лука і донька Міла, якій сім років.

Мілош і Наташа одружилися в серпні 2014 року. Вона довго працювала в Москві, пара бачилася рідко, дівчина супроводжувала артиста в багатьох концертних турах.

Мілош Єліч грає на клавішах у групі "Океан Ельзи" з 2004 року, раніше це місце займав Дмитро Шуров. На 20-річчі з дня створення групи на НСК "Олімпійському" група вийшла двома складами по черзі, чим порадувала фанатів.

Крім участі в групі, Мілош ще пише музику для кіно, театру, він автор всіх акустичних аранжувань Святослава Вакарчука. Вони успішно відіграли виступ з симфонічним оркестром "Вночі", всі виручені гроші від якого пішли на благодійність.

Лідер гурту Святослав Вакарчук у своєму Twitter повідомив про те, що вони почали роботу над новим альбомом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Вакарчук віддав гітару з автографом на благодійність

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Іван Дорн і його дружина готуються знову стати батьками.