Сьогодні невідомі підпалили студію телеканалу "Інтер". Про те, як це відбувалось, та що робила поліція, розповів очевидець пожежі Олександр Нікітов.

"Спочатку стояли намети новенькі, і чоловіків 10 у військовій формі. Саме вони тримали двері, не даючи вийти працівникам "Інтера". Поліція з ними мирно розмовляла, намагалася просто з ними домовитися. Ніякої сили не було застосовано, а в палаючому будинку, під замком, були люди. Пожежники одразу ж почали працювати. Вогонь був дуже сильний, вилітало скло. Кажуть, що валився дах. Люди не могли вийти, їм довелося вилізти на дах і сховатися там.

Бачив як ватажок паліїв, гуляв поряд зі студією, посміхаючись показував своїм виглядом повне володіння над ситуацією і те, що йому за це нічого не буде. Поліція його не затримувала. Кілька разів свідки того, що відбувається зверталися з питаннями, чому його не затримують, якщо він організатор підпалу.

Представники поліції спочатку відмахувалася, але потім, коли вони попросили його підійти, він почав тікати і їм довелося його наздоганяти що б "пов'язати".

Ватажкові хотіли допомогти кілька спільників, намагалися відбити його у поліції. Проти них застосували газові балончики і провели затримання ще одного учасника підпалу. Про постраждалих я знаю, що в когось було пошкодження кінцівок, когось спускали на автокрані, та на носилках забирали в швидку",- прокоментував свідок події.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", через підпал Інтера перекрили вулицю Щуєва.