У мережі з'явилось фото із імпровізованого флеш-мобу московської журналістки Анастасії Зотової.

Їх дівчина виклала на своїй сторінці в Facebook.

"Я приїхала із Москви. Стою на Майдані. У центрі Києва з прапором Росії. І мене не б'ють. Покажіть мені, де бандерівці?" - написала вона на листі паперу, де домалювала російський триколор.

Поруч із собою журналістка поклала паспорт громадянки РФ. Таким чином намагається пояснити росіянам, що їх дарма лякають "злими бандерівцями".

Читайте також: За гасло "Повернути Крим" дід пропонує кинути онука до в'язниці

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Світлини вже активно коментують користувачі соцмережі.

"Про що ви, громадяни? Головне, де насправді "бандерівці": в Києві чи в Москві. Ось приклад: я минулого березня вийшов на марш пам'яті Нємцова з українським прапором. Так мене ледь не побили. Дякую, міліція захистила. А головний "бандерівець" сказати, де знаходиться, або самі здогадаєтеся? Скажу все-таки: в осередку миру і добра - в Кремлі", - коментує один із москвичів.

"Настя, не тих шукаєш. Треба бЕндерівців шукати, їх там море, і вони - кровожерливі фашиствуючі молодчики", "Тобто, на поїзд, і в Бендери?! А молдавська віза є?", "Всі бандерівці на морі у Одесі", - жартують користувачі мережі.