Сьогодні Мосміськсуд продовжив арешт українській льотчиці Надії Савченко до 30 вересня. Про це повідомляє УНН.

Суддя Павло Мелехін в середу задовольнив клопотання слідства. Він заявив, що обставини у справі Савченко не змінилися, тому залишається в силі первинне рішення Басманного суду.

Мелехін гадає, що в разі зміни підсудній запобіжного заходу вона може сховатися від слідства або перешкодити провадженню.

Захист народного депутата планує оскаржити таке рішення на найближчих судових засіданнях.

Матеріал по темі: Росія може дати Савченко 16 років в'язниці - адвокат

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що Надію Савченко звинувачують у пособництві вбивству російських журналістів. 5 травня один з адвокатів Микола Полозов повідомив, що СК РФ продовжив терміни слідства у справі Надії Савченко до 13 листопада. На знак протесту проти незаконного слідства вона оголошувала 80-денне голодування.

Щоб не витрачати час даремно, Савченко в російській в'язниці пише книгу про жіночий героїзм під час Майдану, АТО і безпосередньо в московському СІЗО.