Сьогодні з полону бойовиків самопроголошеної "ДНР" звільнили бійця АТО. Про це у своєму акаунті в Twitter розповів президент Петро Порошенко.

"Гарна новина - звільнено з полону нашого розвідника. Вже скоро він повернеться додому до рідних", - зазначив він.

Представник України у робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи з реалізації Мінських угод Ірина Геращенко повідомила, що у полоні терористів перебувають понад 300 людей. Окрім того, за словами Порошенка, ще 30 полонених українців перебувають на території Росії.

У Генштабі пояснювали труднощі у процесі обміну полоненими неузгодженостями у списках, які надають обиді сторони конфлікту.

Матеріал по темі: Бойовики звільнили полоненого українського бійця

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що комбата 81-й десантної бригади підполковника Олега Кузьміних відпустили з полону 22 травня. Петро Порошенко в Києві нагородив бійця АТО орденом "За мужність". Брат полоненого кіборга розповів, що він повернувся з полону з ушкодженнями ноги, тепер він кульгає.