У Росії раптово помер соратник убитого українського журналіста Олеся Бузини Євген Морін.

Про це повідомив журналіст Олександр Чаленко на своїй сторінці в Facebook.

"Женя Морін, журналіст і багаторічний помічник Олеся Бузини, помер у своїй квартирі в Підмосков'ї", - ідеться в повідомленні.

За інформацією журналіста, він помер через проблеми зі здоров'ям. Моріну було 34 роки. Він працював в інтернет-виданні "Новости України".

Читайте також: Віту Заверуху підозрюють у вбивстві Олеся Бузини

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дочка Олеся Бузини Марія написала про "друга і співавтора" батька на офіційній сторінці Бузини. Вона розповіла, що про Євгена часто жартували, ніби він - прийомний син у сім'ї Олеся.

"Женя не хотів війни. Він вважав дикою дурістю стріляти в людей. Набагато більше задоволення їм з татом приносила стрілянина по бляшаній банці із пневматичного пістолета. Йому довелося виїхати з країни, щоб не бути заручником чужої йому ідеї. Порятунок, здавалося, досягнуто. Але розлука з родиною, рідним Києвом, догляд кращого друга стали занадто важким випробуванням", - розповіла вона.

Нагадаємо, Олеся Бузину застрелили 16 квітня у Шевченківському районі Києва біля власного будинку на Дегтярівській, 58. Радник очільника МВС Антон Геращенко тоді повідомив, що у журналіста стріляли із синього Форда Фокус з іноземними номерами.

У МВС основною версією вбивства журналіста вважали його професійну діяльність, адже останнім часом Бузина виступав за так званий "руський мир" в політичних шоу російських ЗМІ.