Сьогодні суд Маріуполя випустив на волю першого "равлика" Олександра Крюкова. Про це повідомив народний депутат Олексій Рябчин у Facebook.

"Перший Равлик Олександр Крюков на волі! Повинен дякувати Ігору Луценку, Олегові Петренку і Дмитру Лінку за їхнє поручительство. Завтра ще два суди!" - зазначив нардеп.

Судові засідання щодо інших членів партизанської групи відбудуться в Маріуполі у п'ятницю, 12 червня, об 11:00 та 11:30.

Матеріал по темі: Стали відомі імена затриманих донецьких партизан

Нагадаємо, партизани з "Равлика", координуючи свої дії з міліцією та СБУ, цілий рік затримували посібників окупантів в зоні АТО і брали участь у бойових діях на окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами активістки Вікторії Федотової, група поїхала на допомогу військовим, що виявили сепаратистів на одній із ферм у Великоновосілківському районі.

Після затримання вони викликали міліцію, однак правоохоронці звернули свою увагу не на жителів ферми зі зброєю і прапорами Російської Федерації, а на добровольців. Їх звинуватили у викраденні великої суми грошей.