Під Києвом у селі Лісники журналісти знайшли цілу низку елітних маєтків, які належать українським політикам та чиновникам.

Там є будинки міністра фінансів Наталії Яресько, доньки колишнього заступника міністра МВС Сергія Чеботаря, родички Олександра Турчинова Раїси Вишневської, радника екс-міністра енергетики Сергія Кузяри. Також у Лісниках розташований палац, який записаний на Миколу Шандру, батька голови Київської обласної адміністрації Володимира Шандри.

Про це повідомляє Zik у своєму сюжеті.

Місцеві жартома називають Лісники "новою Конча-Заспою". Нещодавно сюди почали приїжджати дорогі автомобілі та вертольоти. Найбільше вразив журналістів "версальський палац" Шандри.

Знімальна група телеканалу скористалась безпілотником, щоб роздивитися всі розкоші величезного триповерхового маєтку із басейном. Площа земельної ділянки разом з будинком, згідно з реєстром нерухомості, становить 1,4 га.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Скандальний начальник київської міліції потрапив під люстрацію

Журналісти вирушили до приймальні Шандри, щоб дізнатися, звідки він взяв кошти на будівництво розкішного палацу. Чиновник наголосив, що не має нерухомості в Лісниках.

"Є нерухомість у батька, яка не введена в експлуатацію, і там ніхто не живе. Ну, я допомагав, і фінансово теж", - заявив Шандра.

Юрист чиновника показав документи на маєток, де власником ділянки вказаний батько Шандри. Родина губернатора лише за земельну ділянку заплатила півмільйона доларів.