У Ніжині Чернігівської області вчителька російської мови змусила дітей писати диктант про любов до Росії. Діти не змовляючись виправили слова "люблю Росію" на "люблю Україну", "Москва" - на "Київ". Про це повідомляє Niklife.

Всі діти отримали низькі оцінки за таку роботу. Інцидент обурив восьмикласників та їх батьків. Вони пішли зі скаргою до директора школи. Після цього в школі розгорівся справжній скандал.

Учительський склад на чолі з директором школи захищають інтереси школярів, які збунтувались. Співробітники навчального закладу розповіли, що через вчительку постійні скандали - у першому семестрі вона отримала догану за те, що попросила весь клас накинутися на одного школяра.

Матеріал по темі: Директора школи можуть звільнити через фото з Путіним

За цей випадок правоохоронці відкрили кримінальне провадження та її відсторонили від роботи на час слідства. Через місяць вона відновилася на посаді через суд.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інцидент з пропагандистським диктантом директор пообіцяв її вигнати зі школи. Також батьки почали масово писати заяви про відмову вивчати російську мову і зарубіжну літературу саме в цього викладача. Вчителю повідомили про звільнення, але наказ вона не підписала.

Жінка не визнає своєї провини і має намір судиться за наклеп на свою адресу.

Раніше повідомлялося, що директор харківської школи втратила роботу через фото з портретом Путіна.