Мережею швидко розлетілося фото із кількома десятками правоохоронців, що вишикувалися разом.

Його опублікував директор компанії Телесенс Едуард Рубін на своїй сторінці у Facebook.

"Выезд жополизов Путина", - ідеться у синьо-жовтому написі про прибічників Путіна, який оточили стражі правопорядку, щоб його не стерли. Поруч намальована стрілка, яка вказує на вхід до російського консульства.

Читайте також: Дівчина з Москви шукає бандерівців на Майдані - фото дня

Фотографію активно поширюють та коментують користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"От тільки харків'яни здогадалися, молодци хлопці! Таке треба написати перед кожним їх консульством і посольством", - радіє користувач Facebook.

Іще одна мешканка Харкова зазначає, що на фото не видно - поруч є пофарбовані в українські національні кольори ворота.

"А от якщо б сфотографувати трохи лівіше, взагалі б здорово вийшло! Там ворота житлового будинку мешканці пофарбували, як український прапор! Другий рік уже він прикрашає ліву сторону консульства. Ось так!", - пише вона.

Також, Громадська варта Харкова запросила 11 червня долучитись до привітання харківською міськрадою посольства РФ із Днем Росії.

"Зрадники України з міської ради вирішили перенести поздоровлення посольства РФ з Днем Росії 11.06.15 з 10:00 на 16:00. Тому продовжуємо чекати всіх бажаючих поздоровити країну - агресора на вул. Ольмінського, 22 біля посольства. Беремо з собою все, що необхідно для привітання: яйця,зеленку, муку та ін."