41,5% громадян підтримують введення смертної кари для державних службовців, які вчинили корупційні дії.

Про це пише "Сегодня".

"Це - оцінка громадянами ситуації в Україні та стану проведення реформ", - ідеться у соціологічному дослідженні Центру Разумкова.

За статистикою, 42% опитаних таку позицію не підтримують. 16,5% не визначилися із відповіддю.

Читайте також: Кожного п'ятого держслужбовця скоротять до кінця року

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У дослідженні наголошується, що 67,6% опитаних вважають - ситуація в країні розвивається в неправильному напрямку, 14,3% - що в правильному.

У порівнянні із минулим роком, частка тих, хто позитивно оцінює ситуацію в країні істотно знизилася, зокрема, в березні 2014 вона становила 32,3%.

Дослідження проводили з 22 по 27 травня 2015 року.

Опитали майже дві тисячі респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками.