Бійці Самооборони Запоріжжя знайшли тіло зниклої 8-річної Насті Бобкової, яка пропала безвісти 11 червня в Хортицькому районі. За попередньою інформацією її вбили. Про це повідомляє Голос.

"Тіло дівчинки знайшли на території головного заповідника Запоріжжя "Хортиця", коли прочісували місцевість біля технічної будови", - повідомив прес-секретар Самооборони Антон Алексєєнко.

Співробітники міліції та волонтери розгорнули цілу кампанію з пошуку 8-річної Анастасії Бобкової.

Міліціонери заявили, що з'явився фоторобот людини, яку могли бачити з дитиною, і інформація про автомобіль білого кольору, на якому він міг пересуватися.

Волонтери розклеювали на стовпах і під'їздах будинків інформаційні листівки про пошук дитини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Матеріал по темі: У Запоріжжі зниклу 16-річну студентку знайшли у бетоні

Нагадаємо, що 11 червня мати дівчинки звернулася до міліції із заявою про зникнення своєї доньки. Мати повідомила правоохоронцям, що її 8-ми річна дитина пішла гуляти в парк поблизу будинку і не повернулася.