Бійці добровольчого батальйону "Січ" врятували німецьку вівчарку із завалів під Пісками. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Ірина Цвіла.

Собаку на відразу вивезли з-під обстрілу, бо машина військових була повністю зруйнована. Тварина сама знайшла бійців АТО.

"Розмальована вандалами, голодна, контужена. В її втомлених очах згасало життя. Січовики ділилися з нею своїми пайками, дбали про неї. Назвали її Алісою, бо вона майже не чула і весь час перебувала у своєму світі тиші, у світі своїх переживань, як Аліса в країні чудес", - пише Ірина.

Військові покупали її, стерли напис "дурень", який білою фарбою вивели на тварині терористи. Тепер собака добре почувається і вже не боїться різких звуків.

Матеріал по темі: У Кримському не залишалося навіть собак після приходу бойовиків

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що тварини часто патрулюють блок-пости в зоні АТО разом з українськими бійцями.

На Луганщині на пункті пропуску "Довжанський" бездомна собака по кличці Жужа тричі врятувала життя українському військовому, попереджаючи його про майбутній напад бойовиків.