Кримськотатарський телеканал ATR, який зазнав утисків з боку російської окупаційної влади, відновить роботу в Києві.

18 червня в інформаційному агентстві "Укрінформ" відбудеться прес-конференція на тему "ATR відновлює мовлення в Києві. Перший кримськотатарський телеканал України залишається головним незалежним телеканалом в Криму".

У прес-конференції візьмуть участь Рефат Чубаров – голова Меджлісу кримськотатарського народу, Ленур Іслямов – власник медіа-холдингу "ATR Group"; Сергій Костинський – радник Міністра інформаційної політики України. Спікери розкажуть про ситуацію, в якій опинився ATR в окупованому Криму, новий старт і стратегію розвитку телеканалу на материковій частині України.

Читайте також: З будівлі Меджлісу зірвали кримськотатарський прапор

Нагадаємо, 1 квітня 2015 року ATR – єдиний телеканал на території Криму, що надавав об'єктивну інформацію та протистояв російській пропаганді, припинив роботу. Керівництво ATR неодноразово подавало заявки на отримання російської ліцензії на мовлення, однак щоразу отримувало невмотивовані відмови.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще