Телеведучий каналу "1+1" Микита Добринін потрапив до рейтингу відомого британського видання GQ. Редактори назвали його його одним з найстильніших чоловіків, на якого варто підписатися в Instagram. Він посів 7 місце у рейтингу.

Про це він написав на своїй сторінці Vkontakte.

Журнал підготував для читачів рейтинг найстильніших чоловіків, які ще не знайшли світову популярність. У цей список і потрапив 27-річний ведучий Микита Добринін.

На думку видання GQ, Добринін демонструє не тільки відмінне почуття стилю, вдалі повсякденні образи, а й самоіронію. Також зазначають, що Микита ділиться публікаціями про Україну в соціальних мережах.

Матеріал по темі: До Львова привезли скандальний фотопроект про Донбас

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Окрім Микити Добриніна, звання найстильнішого чоловіка отримали стиліст з Лондона, австралійський модельєр взуття, кравець з Майамі, французький дизайнер та інші модники.

Нагадаємо, що видання щомісяця розповідає чоловікам про бізнес, спорт, жінок, історії успіху, автомобілі і моду.