Вчора у Дніпропетровську відкрився дитячий патріотичний табір "Укропчик", який вже у перший день прийняв 300 юних дніпропетровців.

Про це повідомляє місцеве видання Most-dnepr.info.

"Ідея табору виникла більше півроку тому. В першу чергу діти будуть зайняті фізичною активністю і різними заняттями, присвяченими народним ремеслам - плетінням, вивченням історії України, будуть також спортивні змагання. Тому вільного часу у них не буде взагалі", - розповів ініціатор табору нардеп Борис Філатов.

Читайте також: "Артек" переїде до Пущі Озерної під Києвом

За його словами, завдання табору в тому, щоб за 3 дні діти перезнайомилися, змогли відпочити і отримали "щеплення патріотичного виховання". Він запевнив, що ніяких політичних агітацій не буде.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нардеп вважає, що таким чином вони зможуть виховати патріотичну дніпропетровьску молодь.

"Ми повинні боротися за уми й душі нашої молоді, тому діти - це те, на що держава і всі політики повинні звертати увагу, щоб наша країна мала майбутнє", - підсумував він.

Загалом за весь період роботи табір прийме понад 6,5 тис. дітей.