В Україні відкрились центри соціальної реабілітації для учасників АТО, їхніх родин та переселенців від всеукраїнської мережі психологічної допомоги "Крок назустріч".

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Наші психологи пройшли підготовку для роботи з бійцями, переселенцями з посттравматичним стресовим розладом. "Крок назустріч" співпрацює також з міністерством оборони України щодо створення єдиної системи реабілітації і підготовки військових", – повідомила сьогодні на брифінгу координатор фонду Вікторія Бурова.

Читайте також: Бійців АТО повертають до життя швидкісною їздою

За її словами, представництва всеукраїнської мережі вже відкрили у Києві, Дніпропетровську, Львові та ще 12 обласних центрах України.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фонд співпрацює із міжнародними центрами, які опікуються проблемами допомоги військовослужбовцям, їхнім родинам і дітям біженців та мігрантів.

Зокрема, із польським міжурядовим Інститутом європейської демократії та "Групою Помпіду" при Раді Європи.

Нагадаємо, на Прикарпатті волонтери запропонували атівцям, які пройшли жахіття війни, реабілітуватись за допомогою спортивних авто у ролі штурманів.