В Україні переглянули доцільність утримання в'язниць. Про це заявила перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова під час засідання колегії Міністерства юстиції України.

"Всього законсервуємо або ліквідуємо 18 тюрем, зміст яких є економічно недоцільним", - сказала вона.

Чиновник підкреслила, що на підконтрольній території України працює 148 установ пенітенціарної служби та 622 підрозділи кримінально-виконавчої інспекції, у в'язницях та ізоляторах перебуває 159 тисяч засуджених, а діяльність установ забезпечують 38 тисяч осіб.

Матеріал по темі: Силовики проводять обшук в готелі, де живе Кернес

Нагадаємо, що вчора на блок-посту "Лисичанськ-Гірське" в Луганській області затримали двох засуджених жінок 43 і 44 років з довідками про звільнення від "ЛНР". Вони перебували в Селезневській виправній колонії і прямували в Харківську область додому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще