Атестати, видані школами "республік", розглядатимуть як документи про отримання середньої освіти. Про це заявив на прес-конференіі ректор Московського держуніверситету Віктор Садовничий.

"Абітурієнтів будуть приймати двома шляхами. Перший - багато з них мають ЄДІ, вони будуть вступати на основі цих результатів. Ті, хто ЄДІ не здав, будуть вступати за своїми, виданими у себе атестатами, як співвітчизники", - додав ректор.

Також Садовничий зазначив, що в російських вишах кожному вступнику приділять належну увагу, ф абітурієнти не відчуватимуть формальних перешкод при вступі до університету.

Читайте також: Донецький університет увійшов до топ кращих ВНЗ у світі

Нагадаємо, що на місці більшості навчальних закладів Донбасу з'явилися так звані "клони" з керівництвом від "ДНР" і "ЛНР". Україна та інші країни не визнають вишів сепаратистів. Тому їхні дипломи не мають цінності поза установами "республік".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще