Мітинг проти перебування української армії на території Донбасу, охороняли міліціонери, які перейшли на бік терористів "ДНР".

Акція проходила в Донецьку. В ній брали участь жителі селища Жовтневий і Київського району. Про це на своїй сторінці у Facebook голова МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Впізнали вісім "зрадникв": Абраменко Ярослав, Дяченко Михайло, Каннуников Денис, Лєснов Максим, Коваленко Володимир, Ковтун Дмитро, Дмитрюк Андрій, Яловець Сергій.

"Міліція Донецької області впізнала "спостерігачів". Це колишні наші співробітники обласного главку - зрадники, які порушили присягу, дану громадянам України", - написав Аброськін.

Заступник "міністра МВС ДНР" Микола Крюченко дав доручення терористам з "поліції ДНР" встановити особи протестували для подальшої розправи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Звертаюся до мирних жителів Донецька. Будьте уважні за вами може стежити зовнішнє спостереження так званої поліції ДНР з метою подальшої розправи", - написав Аброськін.

Матеріал по темі: Екс-помічник глави Міноборони воює в "ДНР"

Нагадаємо, екс-помічник міністра оборони України генерал-майор Олександр Коломієць перейшов на бік так званої "ДНР". При цьому, у Генштабі заявили, що генерала було звільнено з Міноборони ще у 2008 році.