У Російському культурному центрі 20 червня відбулася зустріч російських та "антифашистських" організацій Львівщини та Західної України. Місцеві активісти підписали звернення до правоохоронців аби перевірити законність цього з'їзду.

Про це повідомив львівський активіст Олег Радик, передає "032.ua".

Активісти, за його словами, підготували звернення до керівництва львівського МВС та СБУ. Він зазначив, що на з'їзді виступали деякі активісти, відомі своєю антиукраїнською позицією.

"Ми вважаємо, що подібні заходи на території України відбуватись не повинні. Ми виступаємо не проти Російського культурного центру, а проти проведення під його егідою антиукраїнських шабашів", - наголосив Радик.

У заході брали участь організації, діяльність яких в Україні офіційно заборонена. Серед яких партія "Російський блок", а також ліві та комуністичні сили.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лідер Російського руху Олександр Свистунов на з'їзді розповідав про "жахливі" умови життя російськомовних громадян в Україні.

Читайте також: У Львові затримали лідерів релігійної секти

Видання зазначає, що під час з'їзду учасники прийняли звернення до президента Петра Порошенка. В ньому наголошується, що тільки федералізація України та заборона "націоналістичної ідеології" може привести до миру і стабільності в країні.