Учора на засідання Харківської міської ради завітали місцеві працівники військомату та почали вручати повістки депутатам. З трибуни харківський військовий комісар Володимир Козак зачитав одинадцять прізвищ. Серед названих – двоє синів колишніх "регіоналів", а нині нардепів від "Опозиційного блоку" - син нардепа – Олександр та син нардепа Дмитра Шенцева – Микита.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес назвав те, що відбувається в сесійному залі цирком.

"Всі ЗМІ пишуть про вручення мені повістки. Як мені її могли вручити, якщо я не знаходжуся в Харкові?" - написав на своїй сторінці в соціальних мережах .

Читайте також: Волонтера, який виготовляв безпілотники, посадили за грати

Разом з братом Сергієм, вони разом здійснили одну з найскандальніших та найдорожчих закупівель в історії України – брати забезпечили купівлю 4 бурових платформ для добування газу у Чорному морі. Контракт передбачав суму 2 мільярди доларів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зараз в соціальних мережах Олександра зазначено, що він є аспірантом та викладачем у Київському університеті імені Шевченка.

В соціальних мережах Олександра – його фото з активного відпочинку. Молодий чоловік фотографується на фоні вертольотів, автомобілів, хвалиться власним гідрофлайбордом – такий коштує від 80 тисяч гривень.

Микита Шенцев також був відсутнім в сесійній залі. Свого часу він став наймолодшим депутатом Харківської міської ради – у 22 роки.

У соцмережах повідомляють, що зараз він за кордоном.

В соціальних мережах Микита товаришує з сином Арсена Авакова та донькою Михайла Чечетова. Має всього одну світлину – сфотографований на відпочинку на яхті.

Читайте по темі: Депутатам Харківської міскради на засіданні вручили повістки