Державна служба із надзвичайних ситуацій повідомила про героїчний порятунок житомирською дівчинкою сусіда з пожежі. Кореспонденти "Знай" вирішили поцікавитись подробицями події.

За ранковою інформацією ДСНС, вчора у селі Нова Котельня Андрушівського району Житомирської області, дівчинка, побачивши дим з будинку сусіда, зателефонувала до служби порятунку.

"Не чекаючи пожежників, дівчинка з мамою зібрали сусідів, щоб впоратись з пожежею. Вони потрапили в будинок через вікно і врятували 38-річного власника, який був в стані алкогольного сп'яніння", - йшлося в повідомленні.

Читайте також: Пожежники загасили нафтобазу "Роснефти" у Саратові

Зателефонувавши до ДСНС, "Знай" з'ясував, що "дівчинка" насправді виявилася хлопцем. 9-річний Максим Радош приїхав на Житомирщину в гості до бабусі. Разом із нею, а не мамою, як вказувалося в повідомленні, він врятував горе-сусіда напідпитку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Онук із бабусею побачили у сусідньому будинку дим. Жінка побігла подивитись, що трапилось, а онук тим часом зателефонував пожежним. Диспетчер поцікавилась, чи він, часом, не жартівник? Поспілкувавшись ще й із бабусею, рятувальники виїхали на об'єкт.

Не чекаючи їх, хлопець із жінкою залізли до помешкання сусіда та вивели його на вулицю.

Пожежники з'ясували, що через замикання одного із дротів у будинку задимівся старий матрац та подушка. Будівлю знеструмили. Вогонь усередині помешканні не поширився, постраждали лише подушка і матрац.