Студентка-філолог Києво-Могилянської академії Маргарита Соколова пішла з університету через свої публічні образи української мови.

Про це повідомляють на сторінці Студентської колегії НаУКМА у Facebook.

Рішення ухвалили на засіданні, де студенти шукали вихід із конфліктної ситуації. Раніше в коридорі університету в черзі до копі-центру Соколова образливо висловилась про україномовного викладача та мову.

Студенти, які були присутні при інциденті, написали про це у соцмережах. В інтернеті розпочалася тривала суперечка щодо поведінки дівчини. Соколова опублікувала у соцмережах виправдання. Маргарита пояснила, що її агресивні висловлювання були наслідком стресу.

Читайте також: Російські виші кличуть абітурієнтів із "ДНР" і "ЛНР"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На засідання, щоб вирішити це питання, прийшли більше 20 людей, включно із Маргаритою Соколовою. Всі охочі висловили свою думку з цього приводу. В результаті години спілкування Колегія підтримала позицію щодо розриву корпоративної угоди із студенткою.