Сьогодні народний депутат Дмитро Ярош побував у Маріуполі. Про це повідомляє батальйон "Донбас" на своїй сторінці у Facebook.

Він зустрівся з солдатами батальйону, друзями-волонтерами, керівниками державницьких партій міста, командувачем сектору "М".

"До нас в Мелекіне завітав Дмитро Ярош! Провідник ДУК "Правий Сектор" прибув на базу ОБСП "Донбас" з метою подякувати за успішну бойову співпрацю на передовій... За відвагу, за хоробрість і головне - за свідомість бійців "Донбасу" на цій війні!" - йдеться у повідомленні.

Солдати обмінялись прапорами та рукостисканнями.

Разом з командиром Андрієм Стемпіцьким Ярош провів інспекцію частин і підрозділів Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" в секторах "М" і "В".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Оцінивши ситуацію та врахувавши реальні перспективи, прийняли рішення на базі 8-ї окремої роти розпочати розгортання 8-го окремого батальйону корпусу. Вітаю друга Андрія Червня з призначенням на нову відповідальну посаду комбата 8-го батальйону! Бажаю всьому особовому складу новоствореного батальйону нових перемог і якомога менше втрат!", - написав Ярош на сторінці у Facebook.

Читайте також: Кожен 12-й українець добровільно йде на фронт

Він похвалив бойовий дух бійців і командирів, відзначивши, що це "на висоті", повідомив, що потенціал для знищення російсько-терористичних військ – величезний, а фронтове братство – чинник, який буде вирішальним для Перемоги і над зовнішнім, і над внутрішнім ворогами.

Також Дмитро Ярош поспілкувався з представниками естонського Союзу оборони, Ка́йтселійт.

"Друзі-естонці пообіцяли всебічну підтримку і сприяння у справі прийняття та реалізації законопроекту про Добровольчий український корпус,який вже зареєстрований у Верховній Раді", - написав він.

Нагадаємо, що Дмитро Ярош отримав посаду в Міністерстві оборони, він керує процесом інтеграції добровольчих батальйонів в Збройні сили України.