Верховна Рада ухвалила закон уряду, у якому ідеться про видачу інвалідам без відповідних посвідчень довідок. Такі документи дають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Законопроект №2884 "Про внесення змін до деяких законів щодо посилення соціального захисту інвалідів, які не мають права на призначення пенсій або соціальної допомоги" сьогодні підтримали 283 народні обранці", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Екс-міністр доходів і зборів Януковича скаржиться на бідність пенсіонерів

Мета закону – надати людям з інвалідністю, які не мають права на пенсію або соцдопомогу і не мають відповідних посвідчень, можливість безкоштовно їздити в громадському транспорті, про це сказав голова профільного парламентського комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Олександр Третьяков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Пропонується надати таким людям із інвалідністю довідку, що дає право на безкоштовний проїзд у транспорті, яку видаватиме управління праці та соціального захисту населення", - зазначив він.

Закон ухвалили із озвученою із трибуни парламенту поправкою, що такі довідки видаватимуть безкоштовно.