Це проект фотографа Мурада Османна, який живе в Лондоні. Окрім роботи, Мурад разом зі своєю дівчиною Наталею Захаровою подорожує по всьому світу. Враженнями про кожну поїздку молоді люди діляться за допомогою фотографій.

Ідея проекту народилася зовсім випадково. Одного разу Мурад і Наталія відпочивали в Барселоні. Молодий чоловік хотів сфотографувати дівчину, а вона дуже поспішала, взяла Мурада за руку і потягла за собою.

Фотограф зловив момент і зробив перший кадр. Так вони стали робити подібні знімки скрізь, де бували.

За словами Наталії, кожна фотографія приховує за собою незвичайну історію.

Сама дівчина народилася в Німеччині, однак рідним містом вважає Іжевськ. Тому при першій можливості летить до батьків і друзів, щоб побачитися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Зіркові мамусі сфотографувалися зі своїми дітьми (фото)

Фотопроект "Слідуй за мною" користується в інтернеті величезною популярністю. У своєму Instagram фотограф зібрав понад 300 тисяч підписників.

В одному із інтерв'ю Наталя розповіла, що вони з Мурадом планують реалізувати нову, більш складну ідею.

"У новому проекті будуть не тільки наші фотографії, але й історія конкретного місця. Також передбачається поява історії про те, як ми там опинилися і що це для нас значило", - ділиться по секрету Наталя.