У неділю під час святкування Дня молоді проросійськи налаштована компанія побила 23-річного воїна АТО Івана Стоянова і його сестру в місті Болграді Одеської області. Про це повідомляє Сегодня.

24-річна сестра прикрила брата від численних побоїв. Їх мати впевнена, що вона врятувала свого брата від смерті.

Очевидці повідомили правоохоронним органам про те, що причиною конфлікту між групами молодих людей стало невдоволення проросійських кривдників патріотичними висловлюваннями Івана, який щойно приїхав зі сходу України, де брав участь у боях з терористами.

"Трьох з чотирьох нападаючих затримали. Вони не заперечують свою провину, але намагаються "зменшити кількість завданих ударів", - розповіли міліціонери.

Місцеві жителі уточнили, що банда затриманих вже била молодих людей. Одного разу насмерть. Але тоді вони уникли покарання.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Матеріал по темі: Опубліковані фото наслідків обстрілів терористів з "Градів"

Сестра бійця Катерини розповіла, що оточуючі намагалися тричі розняти бійку.

"Після того, як хлопців розняли вперше, я отримала кулаком в обличчя, а Ваня заступився за мене. Тоді троє хлопців повалили його на землю і почали бити руками і ногами. Коли їх відтягнули вдруге, вони повернулися в бар за гайковим ключем і потім ним побили брата і зникли", - розказала дівчина.

Мати бійця АТО розповіла, що він відправився на Донбас добровольцем в перші дні мобілізації і три місяці провів в Авдіївці в складі 25-ї аеромобільної дивізії.

Нагадаємо, що сьогодні від отриманих травм помер командир мінометного взводу 2-ї сотні полку "Азов" з позивним "Ратибор", громадянин Росії, який захищав територіальну цілісність України.