Західні військові, у яких є колосальний досвід бойових дій, зізнаються, що українським солдатам під силу здолати не лише терористів на Донбасі, але й саму Росію на полі бою.

Про це розповів американський журналіст і екс-військовий, який воював в Афганістані, Адріан Боненбергер.

"Україна набагато сильніша, ніж здається. До цього моменту українці билися однією рукою, оскільки велика частина їх військової сили свідомо трималася у резерві, щоб не спровокувати Росію на перекидання ще більшої кількості солдатів і техніки", — передає слова Боненбергера inforesist.org.

За його словами, багато хто на Заході вірить, що Росія може легко дійти до Львова. Але українські війська можуть відбити атаки росіян і піти в наступ, вибивши окупантів з України. Оборонні потужності наших військ зростають з кожним днем.

Читайте також: На боці України воює російська спортсменка (відео)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Журналіст пробув тиждень у Яворові у Львовській області, коли його старий загін тренував нацгвардійців. Він був здивований рівнем підготовки і як швидко українські солдати вчаться. "Майже сім років я був армійським офіцером, більше двох років провів в Афганістані. Я тренував афганських солдатів і поліцейських, і жоден з їх загонів не був настільки професійним, як українські", — говорить Боненбергер.