Міжнародні експерти з ОБСЄ зафіксували масове скорочення на підпрємствах, розташованих на підконтрольних терористам територіях. Про це йдеться у звіті ОБСЄ.

Директор підприємства, що випускає обладнання для нафтової і газової промисловості у Сніжному, розповів спостерігачам ОБСЄ що число працюючих скоротилося до 400, а до появи там терористів на ньому працювали тисячі робітників.

Він підкреслив, що люди вже три місяці не отримують зарплату. Минулого року під час обстрілу одного з працівників підприємства вбили.

Матеріал по темі: Бойовики активізували повітряну розвідку на Луганщині - прес-центр АТО

На шахті "Білоріченьска", що розташована на підконтрольній "ЛНР" території, працівники продовжують ходити на роботу. Зарплату люди не отримують вже рік. Білоріченська гірничо-збагачувальна фабрика взагалі припинила роботу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що терористи оголосили націоналізацію підприємств, які розташовані на підконтрольній їм території.