Співробітниця нової патрульної служби Києва Людмили Мілевич стала дуже популярна зі своїми відвертими фотографіями у соціальних мережах. Тепер їй доведеться щонайменше написати рапорт керівництву.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"До своєї слави я поставилася дуже негативно, тому, що люди пишуть те, що не знають. Облили брудом за добу. Як піднялася хвиля ажіотажу, селфі в купальнику я видалила сама. Командир поки що мені нічого не сказав, але я більше ніж впевнена , що у мене будуть з цього приводу проблеми", - повідомила красуня із нової поліції.

Читайте також: Нові поліцейські вже встигли оштрафували прокурора і депутата

27-річна дівчина розповіла, що має вищу юридичну освіту - закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "комерційне та трудове право".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я почала працювати ще під час навчання і в банківській сфері в юридичному відділі пропрацювала більше 5 років. Там я заробляла близько 6-7 тис / міс. У мене є цивільний чоловік, чим він займається, я сказати не можу, але, як ви розумієте, він забезпечена людина", - сказала Людмила.

У співробітниці патрульної служби є семирічна донька, яка перейшла у другий клас.

"Дуже пишається мною, каже, що мама- коп - це круто! Коли я вирішила піти в поліцію, мене дуже сильно підтримали, особливо тато. Та й характер у мене бойовий", - додала вона.

Дівчина пішла у поліцію, оскільки хотіла спробувати себе у чомусь новому.

"Як дівчина я не можу брати участь у АТО, не можу допомогти нашим чоловікам. Тому, хоча б тут ми, ті 20-30% дівчат-поліцейських, хоч таким чином будемо впливати на ситуацію в країні ", - сказала наприкінці Людмила Мілевич.