Щоб купити патрони для високоточних пострілів, снайпер продав будьонівку росіянину.

Про незвичайні торги розповів у себе на сторінці у Facebook сам український військовий Олександр Мамалуй, який служить у складі 93-ї окремої механізованої бригади. Як розповів військовослужбовець, будьонівка 1931 року у нього біла вже давно, лежала без діла. Тому снайпер вирішив її продати, щоб купити боєприпаси 8,6 калібру.

"Що спільного між цими трьома фотографіями? Вони ілюструють маленьку, але сакральну, я б сказав знакову, історію – певний символічний акт. Була у мене будьонівка. Валялася без діла на полиці. Продав її на "Райберті" (сайт для продажу антикваріату. – "Знай") московській людині. А на виручені кошти придбав набоїв до апарату", – написав він.

Читайте також: У мережі з'явилося фото Путіна без ретуші та фотошопа

"Нехай сидять там у своїх будьонівках, а ми ж якось обійдемося, правда? А тим, хто не сидить, а приходить туди, куди не треба приходити – відшкодуємо витрати, повернувши патрони своїм ходом!", - додав наостанок снайпер.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще