На Луганщині українські військовослужбовці затримали громадянина Росії. Він воював на боці терористичної організації "ЛНР" у батальйоні "Призрак", а також із "козаками".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Росіянин пояснив, що на початку цього року звернувся до військового комісаріату Тюменської області, щоб оформити військовий квиток. Там йому порадили записатися до "лав збройних сил "ЛНР". Лише після повернення додому він мав отримати квиток.

Чоловік у квітні цього року прибув до Алчевська у Луганській області та записався у лави терористичного бандформування "ЛНР" - батальйону "Призрак". Пізніше його перевели до "Першого козачого полку "ЛНР".

Читайте також: В Єнакієвому на Івана Купала бойовики "ДНР" покалічили людей

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У прокуратурі зазначають, що росіянину повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Станиці Луганській терористи стріляли у підлітка. Хлопець хотів перейти на підконтрольну Україні територію. Бойовики випустили підлітка, але щойно він наблизився до українського блокпосту, снайпер вистрілив йому у праву ногу. Українські військові доправили хлопця до лікарні.