Вранці 7 липня в Києві загорілася повна сміття квартира.

Пожежа розгорілася в трикімнатній квартирі на 6 поверсі дев'ятиповерхового будинку по вул. Підвисоцького в Печерському районі столиці близько 10 години ранку, повідомили в Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Прибулі на місце пожежі рятувальники розблокували вхідні двері, але просунутися до джерела вогнища їм не дали гори сміття, якими була буквально завалена вся площа квартири.

Локалізувати пожежу вдалося лише о 12:24, після того, як розібрали сміття біля вхідних дверей і з боку балкона. В 13:17 вогонь загасили повністю.

Читайте також: Пожежа в Чорнобилі продовжує поширюватися

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак після ліквідації пожежі рятувальники продовжили розбирати мотлох, щоб тління щільних сміттєвих завалів не призвело до повторного займання.

Також на місці події працюють ЖЕКівці. Працівники експлуатаційної організації допомагають пожежникам вивозити сміття, яке вже дістали з квартири.

У ДСНС також повідомили, що в результаті пожежі ніхто не постраждав.